h

SP Landsmeer luidt noodklok over geluidsscherm A10

25 september 2014

SP Landsmeer luidt noodklok over geluidsscherm A10

De SP Landsmeer heeft bij Rijkswaterstaat om opheldering gevraagd over de verwaarlozing van het geluidsscherm langs de A10 ter hoogte van Landsmeer.

De staat van het geluidsscherm is bar slecht. Er is lang geen onderhoud meer gepleegd en het scherm zit vol met gaten. De ontbrekende aluminium panelen liggen verstrooid langs de snelweg en vliegen bij een windvlaag meters door de lucht. Een fikse herfsstorm kan de panelen met gemak de snelweg op doen waaien, met mogelijk levensgevaarlijke verkeerssituaties tot gevolg. De SP roept op tot een spoedreparatie van het geluidsscherm om gevaarlijke verkeerssituaties te voorkomen.

Reacties

Haal als gemeente eerst die schermen weg die in het gras liggen, wacht niet tot er wel een ongeluk gebeurd is

Reactie toevoegen

U bent hier