h

Rutte's ballenkabinet

27 april 2015

Rutte's ballenkabinet

Foto: Ami Gest

Op Koningsdag stond de SP Landsmeer op de vrijmarkt met Rutte's Ballenkabinet onder het motto 'breng met een rode bal het kabinet ten val'. Met dit ludieke protest neemt de SP Landsmeer stelling tegen het kabinetsbeleid van bezuinigingen, bijvoorbeeld op de zorg, het onderwijs en de sociale huursector.

Veel mensen gaven complimenten over de creativiteit en ondersteunden het protest. Mensen met een andere politieke voorkeur waren vaak ook zo sportief om een balletje te gooien. Een dag met heerlijk weer, goede gesprekken en veel plezier. En niet te vergeten, nieuwe leden voor de SP Landsmeer - inmiddels de snelst groeiende SP-afdeling van heel Nederland! Een sfeerverslag van een prachtige dag.

Foto: Stasja Gest
SP-lid Joost van der Wal met zijn muzikale oproep:
"Sluit je aan bij de SP!"

Foto: Stasja Gest
Jonge ondernemers op bezoek bij de SP

Foto: Stasja Gest
Theo, de oudste deelnemer van de dag

Foto: Stasja Gest
Deze kampioen kreeg het kabinet omver

Foto: Stasja Gest
Veel plezier voor jong en oud

Reactie toevoegen

U bent hier