h

Oprichtingsbijeenkomst SP afdeling Landsmeer

9 juni 2015

Oprichtingsbijeenkomst SP afdeling Landsmeer

Foto: SP

Na twee jaar van actievoeren en ledenwerven is vandaag de laatste stap genomen naar het oprichten van een Landsmeerse SP afdeling. Met verkiezingen voor het afdelingsbestuur is de SP Landsmeer volwassen geworden. De kersverse bestuursleden bruisen van de energie om het verschil te maken voor Landsmeer.

Tientallen Landsmeerse SP'ers waren aanwezig in speeltuinvereniging Jonge Kracht om met een feestelijke BBQ deze historische gebeurtenis te vieren. Joost van der Wal, vanavond gekozen als organisatiesecretaris, maakte de sfeer compleet met zang en gitaarspel.

Foto: SP

Aan het eind van de avond is het nieuwe vijfkoppige bestuur van de SP Landsmeer unaniem gekozen. Voorzitter Ami Gest is met zijn 25 jaar de jongste leider van een politieke partij in Landsmeer.

Ami Gest: "Niemand kan er meer omheen: de SP Landsmeer staat als een huis! Nu is de tijd om te stoppen met de afbraak van sociale verworvenheden. Weg met de bezuinigingen en op naar sociaal herstel. Met de SP heeft Landsmeer eindelijk weer een écht links geluid! We hebben het lef om dwars tegen de machtsverhoudingen in te strijden voor gedurfde alternatieven. De menselijke maat moet terug in de maatschappij. Ik geloof in verandering van onderop, daarom hoop ik als voorzitter mensen te kunnen inspireren om zich aan te sluiten. We zullen het samen moeten doen. Geef Landsmeer weer wat te kiezen en word lid van de SP!"

Meer informatie over de gekozen bestuursleden:

Ami Gest - voorzitter

Joost van der Wal - organisatiesecretaris

Heidi Westerhof - penningmeester

Stasja Gest - algemeen bestuurslid

Jan Goede - algemeen bestuurslid

Reacties

Gefeliciteerd met het behalen van dit grote succes. Ik ben als oud Landsmeerse trots op jullie en hoop dat jullie het verschil gaan maken! Heel veel succes!

Reactie toevoegen

U bent hier