h

SP grootste partij van Landsmeer

13 april 2016

SP grootste partij van Landsmeer

Foto: Arend van Dam

Binnen een aantal jaar is de SP van politieke buitenstaander uitgegroeid tot grootste partij van Landsmeer. Met een groei van 26 naar 85 leden streeft de SP alle andere partijen voorbij. "Een politieke revolutie in de polder. Dat belooft wat voor de gemeenteraadsverkiezingen", aldus voorzitter Ami Gest.

Vanavond was het feest voor de Landsmeerse SP-leden om dit succes te vieren. Er werd een tekening onthuld van de Landsmeerse politiek tekenaar Arend van Dam. Hierop is te zien hoe een grote taart vol met feestelijke kaarsjes staat. Bij nader inzien blijken dit stempotloden te zijn die Landsmeer socialistisch rood kleuren.

Foto: Willem Vogtschmidt

Zangeres Kira Dekker, ondermeer bekend van 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' verzorgde een fantastisch optreden. Ze zong onder andere haar lied 'Helping Hand', dat gaat over het bieden van een tweede kans aan mensen die gedwongen zijn van huis en haard te vluchten.

Ook is een nieuw bestuur gekozen voor de periode 2016-2018. Anne Kaal (16) is verkozen tot jongste bestuurslid van een politieke partij in Landsmeer ooit. Anne: "De jeugd heeft de toekomst, daarom wil ik mij binnen het bestuur van de SP Landsmeer inzetten voor de belangen Landsmeerse jongeren. Er is niets te doen in Landsmeer en we moeten 12 jaar wachten op een woning. Dat moet veranderen!"

Het nieuwe bestuur is strijdbaar en heeft de inzet om in 2018 ook in de gemeenteraad de grootste partij van Landsmeer te worden. In de nieuwe samenstelling bestaat het bestuur uit de volgende personen (klik op de foto voor meer informatie).

Foto: Willem Vogtschmidt

Ami Gest, voorzitter

 

Foto: Willem Vogtschmidt

Heidi Bouhlel, organisatiesecretaris

 

Foto: Ami Gest

Willem Vogtschmidt, penningmeester

 

Foto: Willem Vogtschmidt

Anne Kaal, bestuurslid

Foto: Ami Gest

Stasja Gest, bestuurslid

 

Foto: Willem Vogtschmidt

Nel de Groot, bestuurslid

 

Foto: Willem Vogtschmidt

Frank Switser, bestuurslid

U bent hier