h

ROOD Filmavond: Politiek saai? Niet bij de SP!

6 mei 2016

ROOD Filmavond: Politiek saai? Niet bij de SP!

Foto: Ami Gest

Samen met jeugdvereniging Interjel organiseerde ROOD Landsmeer een vertoning van de film Pride. De film gaat over een bijzondere samenwerking tussen homo-activisten en stakende mijnwerkers en illustreert het belang van solidariteit. Maar liefst 33 jongeren waren erbij.

Foto: Flickr

ROOD Landsmeer bewijst dat politiek niet alleen voor ouderen is en zelfs leuk kan zijn. Na de film stak de enthousiaste jeugd fakkels af om de solidariteit tussen Landsmeerse jongeren te vieren - ongeacht geaardheid, afkomst, kleur of religie. Samen staan we sterk!

Foto: Ami Gest
De SP is de enige politieke partij van Landsmeer met een actieve jeugdafdeling. ROOD voert leuke acties voor meer kansen voor de jeugd in Landsmeer. Steeds meer jongeren sluiten zich aan om nieuwe vrienden te maken en samen de wereld te verbeteren. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst - en dat is de SP!

Wil je meedoen met ROOD? Klik hier en sluit je aan!

U bent hier