h

SP Landsmeer verwelkomt 100ste lid

15 juni 2016

SP Landsmeer verwelkomt 100ste lid

Foto: Stasja Gest

Nooit was er een grotere politieke partij in Landsmeer dan de SP anno 2016. 'Een mijlpaal voor gewone mensen die de handen ineen hebben geslagen. Een politieke revolutie op volle kracht. We gaan met groot vertrouwen naar de raadsverkiezingen van 2018 om de politiek in Landsmeer niet voor eens, maar voor altijd te veranderen', aldus afdelingsvoorzitter Ami Gest.

Rita Wals, als Landsmeerse onder andere bekend van haar penningmeesterschap van de Huurdersvereniging Landsmeer (HVL), is ingeschreven als 100ste lid. Ter ere hiervan kreeg zij van de SP een bloemetje overhandigd. We begonnen de avond met 98 leden. Naast Rita schreven zich drie andere leden in, waarmee de teller voorlopig op 102 komt te staan.

De SP Landsmeer stelt zich ten doel een brede volksbeweging te worden. Samen staan we sterk en kunnen we politieke verandering afdwingen, om een zo groot mogelijk verschil te maken voor gewone mensen. Niet de winsten van de banken, verzekeraars en multinationals moeten centraal staan, maar zorg, wonen en onderwijs voor ons allemaal. Op naar een toekomst waar de jeugd de ruimte krijgt en ouderen de zorg die ze verdienen. Sluit je aan bij de SP!

U bent hier