h

Het Twiske: bezoekers aan het woord

5 augustus 2019

Het Twiske: bezoekers aan het woord

Foto: Willem Croese

Festivalterrein of beschermd natuurgebied. Het Twiske is een beschermd natuurgebied. Het wordt niet alleen door vele vogels en insecten bezocht, maar ook door recreanten en festivalgangers. Er is veel te doen en te beleven. Een gebied om te koesteren. Het gebied is al tijden onderwerp van gesprek: Wat mag er wel en wat mag er niet? De SP wil nu de bezoekers aan het woord.

De SP gaat aanstaande zaterdag de bezoekers vragen naar het gebruik van dit recreatie- en natuurgebied. Een relatief klein gebied waar mens en natuur elkaar ontmoeten. Op verschillende wijzen kan worden gerecreëerd, waardoor er ook een economische factor aan hangt. Men heeft zich in het verleden al graag horen over de toekomst ervan.

Zaterdag 10 augustus om 15.00u vragen we de aanwezige bezoekers naar hoe ze het gebied gebruiken, hoe ze de toekomst ervan zien en wat men nu vindt van de ideeën over een camping en een jaarlijks driedaags festival.

U kunt ook via internet een enquête invullen. Dat kan op noord-holland.sp.nl

Noot aan de redactie:

Voor informatie kunt contact opnemen met de woordvoerder, Remine Alberts.

Statenlid SP Noord-Holland,

Remine Alberts

Tel.: 06 23982209

E-mailadres: ralberts@sp.nl

U bent hier