h

Enquête Gorteslootbuurt

27 september 2019

Enquête Gorteslootbuurt

Foto: Willem Vogtschmidt

De wijk is bijna klaar zeggen woningcorporatie Eigen Haard en uitvoerder BAM. 120 woningen ombouwen naar NOM-woningen bleek een flinke klus. Volgens Eigen Haard waren er wat probleempjes maar dat is afgehandeld nu zijn er geen klachten meer. Gek dat wij andere geluiden horen.

Foto: Willem Vogtschmidt

Gisteravond zijn we met hulp van onze Provinciale Staten fractievoorzitter Eric Smaling begonnen deur voor deur te vragen hoe bewoners o.a. de renovatie ervaren hebben en of er nog klachten zijn etc. Zo'n 30 adressen hebben we nu bezocht, de verhalen zijn divers, de klachten zijn zeker niet bij iedereen verholpen en de renovatie is door meerdere bewoners als verschrikkelijk ervaren. We zijn benieuwd naar de rest van de verhalen en uitkomst van de enquete. We zullen de verhalen en uitkomst bundelen tot "zwartboek" en aanbieden aan Eigen Haard.

        
Foto: Willem Vogtschmidt

U bent hier