h

Nieuws van de afdeling

20 april 2024

Wooncrisis in Landsmeer

Foto: SP

Gisteravond zijn Tweede Kamerlid Sandra Beckerman en Heidi Bouhlel, die actief is voor SP Landsmeer en Statenlid voor de SP in Noord-Holland in gesprek gegaan met inwoners van Landmeer om het te hebben over de wooncrisis in het mooie dorpje Landsmeer. Maar liefst 23 jaar duurt het gemiddeld voordat je in aanmerking kan komen voor een sociale huurwoning. SP heeft een oplossing en die heeft ze gisteren gepresenteerd. In Oss is het al gerealiseerd, het Zorgbuurthuis. 

Lees verder
18 augustus 2023

Ledenvergadering

Ledenvergadering SP afdeling Landsmeer. We bespreken het concept-verkiezingsprogramma en de concept-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. Ook zullen we even vooruitblikken naar het Prinsjesdagprotest op 17 september in Den Haag.

Lees verder
20 januari 2023

Coalitie Landsmeer gevallen en wethouder Breij naar huis gestuurd!!!!!

Foto: Lokale Omroep Landsmeer / facebookpagina Lokale Omroep Landsmeer

Nog geen jaar geleden werd Lokaal Landsmeer de grootste partij bij de verkiezingen. SP Landsmeer voorspelde het al maar had tegelijkertijd haar bedenkingen of deze partij het schip wel zou kunnen besturen. Helaas krijgt de SP gelijk. 10 maanden na de verkiezingen stapt GroenLinks uit de coalitie, stapt Ine van Brenk uit GroenLinks en wordt Marion Breij weggestemd door een motie van wantrouwen. Integriteitskwesties en wantrouwen tussen ambtenaren, college en raad worden orde van de dag. SP Statenlid en voorzitter Heidi Bouhlel dient zelfs op 1 november 2022 Statenvragen in bij het college van Gedeputeerde Staten in Noord-Holland over de integriteit en belangenverstrengeling van Marion Breij omtrent de ingediende zienswijze waar, volgens Marions eigen verklaring, ze zo trots op is dat ze deze nog heeft in kunnen dienen. Als gedeputeerde akkoord had gegeven op deze zienswijze dan had haar stukje grond bij de A10 aanzienlijk meer waard geworden, hoezo transparant.

Lees verder
30 september 2021

Die verdient nou echt een lintje!

Foto: SP

Vaak wordt dat gedacht en gezegd wanneer iemand zich groothartig, belangeloos en menslievend opstelt. Voor grote mensen bestaat er de bekende jaarlijkse lintjesregen. Maar ook de jeugd tot en met 17 jaar verdiend het om gehuldigd worden.
Daarom wordt voor het eerst in de maand november in de gemeente Landsmeer de SP-Kinderlintjes uitgereikt.

Lees verder
3 juli 2021

Lilian op pad in Landsmeer

Foto: Sandra Beckerman

Vrijdagmiddag 2 juli kwam Lilian Marijnissen naar Landsmeer om met de bewoners te praten over de problematiek in de gerenoveerde huizen in de Gortesloot. Er lijkt maar geen eind aan te komen. Als het ene opgelost is dient zich een volgend probleem aan en lijken andere problemen helemaal niet opgelost te worden. 

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier