h

Nieuws van de afdeling

18 augustus 2023

Ledenvergadering

Ledenvergadering SP afdeling Landsmeer. We bespreken het concept-verkiezingsprogramma en de concept-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. Ook zullen we even vooruitblikken naar het Prinsjesdagprotest op 17 september in Den Haag.

Lees verder
20 januari 2023

Coalitie Landsmeer gevallen en wethouder Breij naar huis gestuurd!!!!!

Foto: Lokale Omroep Landsmeer / facebookpagina Lokale Omroep Landsmeer

Nog geen jaar geleden werd Lokaal Landsmeer de grootste partij bij de verkiezingen. SP Landsmeer voorspelde het al maar had tegelijkertijd haar bedenkingen of deze partij het schip wel zou kunnen besturen. Helaas krijgt de SP gelijk. 10 maanden na de verkiezingen stapt GroenLinks uit de coalitie, stapt Ine van Brenk uit GroenLinks en wordt Marion Breij weggestemd door een motie van wantrouwen. Integriteitskwesties en wantrouwen tussen ambtenaren, college en raad worden orde van de dag. SP Statenlid en voorzitter Heidi Bouhlel dient zelfs op 1 november 2022 Statenvragen in bij het college van Gedeputeerde Staten in Noord-Holland over de integriteit en belangenverstrengeling van Marion Breij omtrent de ingediende zienswijze waar, volgens Marions eigen verklaring, ze zo trots op is dat ze deze nog heeft in kunnen dienen. Als gedeputeerde akkoord had gegeven op deze zienswijze dan had haar stukje grond bij de A10 aanzienlijk meer waard geworden, hoezo transparant.

Lees verder
30 september 2021

Die verdient nou echt een lintje!

Foto: SP

Vaak wordt dat gedacht en gezegd wanneer iemand zich groothartig, belangeloos en menslievend opstelt. Voor grote mensen bestaat er de bekende jaarlijkse lintjesregen. Maar ook de jeugd tot en met 17 jaar verdiend het om gehuldigd worden.
Daarom wordt voor het eerst in de maand november in de gemeente Landsmeer de SP-Kinderlintjes uitgereikt.

Lees verder
3 juli 2021

Lilian op pad in Landsmeer

Foto: Sandra Beckerman

Vrijdagmiddag 2 juli kwam Lilian Marijnissen naar Landsmeer om met de bewoners te praten over de problematiek in de gerenoveerde huizen in de Gortesloot. Er lijkt maar geen eind aan te komen. Als het ene opgelost is dient zich een volgend probleem aan en lijken andere problemen helemaal niet opgelost te worden. 

Lees verder
7 mei 2021

Dit mogen we niet accepteren!

Foto: Willem Vogtschmidt

Zoek je een sociale huurwoning?

Lees verder
1 mei 2021

HUURBEVRIEZING

Foto: SP

Op 9 februari 2021 heeft onze SP Tweede kamerlid Sandra Beckerman het voor elkaar gekregen dat er een motie aangenomen is die bepaald dat er GEEN huurverhoging mag komen voor dit jaar voor huurwoningen in de sociale huursector. Minister Ollogren heeft op 17 februari een kamerbrief gestuurd waarin ze gehoor geeft aan de motie. Toch zijn er woningcorporaties die een huurverhoging gaan toepassen. Dit is schandalig! Laat het ons vooral weten wanneer je toch huurverhoging hebt gekregen. Mail naar landsmeer@sp.nl of bel naar 06-23239246.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier