h

Ami Gest stopt als voorzitter SP Landsmeer

24 augustus 2017

Ami Gest stopt als voorzitter SP Landsmeer

LANDSMEER – Als de SP Landsmeer ten sprake komt gaat het gesprek al snel over Ami Gest (27), de man die jarenlang de kar heeft getrokken voor de lokale SP-afdeling. Helaas gaat dat nu veranderen. Hij is ziek en stopt noodgedwongen met zijn activiteiten voor de SP, naar verwachting volgt er een lange hersteltijd voor de SP'er.

Vanaf zijn zestiende jaar is Ami Gest lid van de SP en de jongerenorganisatie ROOD. Hij volgde in de loop van de jaren vele trainingen en cursussen om klaar te stomen voor het politieke werk. Of het acties, campagnes of het opzetten van de lokale afdeling waren, hij stond aan de wieg van het succes van de SP Landsmeer. Dankzij zijn enthousiasme, inzet en politiek inzicht behaalde de SP’er het ene na het andere succes met zijn partijgenoten. De SP Landsmeer vervijfvoudigde in grootte naar ruim 120 leden en ROOD Landsmeer werd de enige politieke jeugdgroep in Landsmeer.

Ami Gest wil de SP’ers en Landsmeerders niet in het ongewisse laten, vandaar dat hij via dit bericht iedereen op de hoogte wil brengen. “Ik ben onwijs trots op wat de SP samen met talloze actievelingen in korte tijd heeft bereikt voor Landsmeer. Helaas kan ik zelf niet doorgaan omdat mijn gezondheid niet meewerkt. Ik heb alle vertrouwen in de andere SP'ers van Landsmeer om mijn taken over te nemen.”

Uiteraard betreurt het bestuur het vertrek van Ami Gest, maar heeft alle begrip voor zijn situatie. Voor eventuele steunbetuigingen, vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij zijn tijdelijke vervanger Willem Croese, telefoon 06-10643800 of e-mail willemcroese@tomaatnet.nl, die dit alles doorneemt met Ami.

U bent hier